Säga upp lägenheten


Säga upp lägenheten

Det är tre månaders uppsägningstid på din lägenhet, så tänk på att säga upp ditt avtal minst tre månader innan du vill flytta ut. Uppsägningen räknas alltid från den sista dagen i aktuell månad. Vid dödsfall är uppsägningstiden en månad.

Du säger upp din lägenhet genom att skriva under ditt nuvarande hyresavtal och skicka eller lämna det till oss. Om du inte hittar ditt avtal får du höra av dig till oss. När du har sagt upp din lägenhet får du en bekräftelse av din uppsägning på posten.
 

Besiktning

Innan du flyttar gör vi en avflyttningsbesiktning för att kontrollera vilket skick lägenheten är i. I bekräftelsen av din flytt hittar du datumet för din avflyttningsbesiktning.
 
Meddela oss om du vill vara med under besiktningen. Om du inte meddelat oss eller inte är hemma det bestämda datumet kommer vi att använda huvudnyckel för att gå in och besikta lägenheten.

Se till att all utrustning som hör till lägenheten, till exempel brandvarnare, mediabox, hatthylla och dörrar, finns på plats innan besiktningen.