FRÅGOR & SVAR

Din hyra


Kom ihåg att betala din hyra i tid. Du betalar hyran i förskott och den ska vara betald senast den sista vardagen i månaden.

Hyran kan betalas på olika sätt

Du betalar in din hyra till vårt plusgironummer 4876501-0. För att vi ska veta att betalningen kommer från dig ska du märka din betalning med OCR-numret som finns på din avi. Du kan se din avi om du loggar in på Mina sidor.

Autogiro

Med autogiro dras hyresbeloppet automatiskt från ditt bankkonto varje månad. Du anmäler dig för autogiro genom att fylla i blanketten Autogiro. Skriv ut blanketten och posta den till oss, portot är betalt.

E-faktura

Om du använder internetbank kan du få en elektronisk faktura. E-fakturan ser ut som en pappersfaktura och är enkel att betala. Allt är ifyllt och du behöver bara kontrollera uppgifterna och godkänna betalningen. Du anmäler dig till e-faktura via din internetbank.

Kivra

Du kan även betala din hyra via den kostnadsfria digitala brevlådan. Ladda ned Kivras app på Appstore. Registrera sedan ett konto med Mobilt BankID eller gå till Kivras hemsida för att skaffa Kivra med Mobilt BankID.

Försenad eller utebliven hyra

Intrum Justitia sköter och bevakar försenade hyror. Om du inte betalar din hyra in tid skickar Intrum Justitia ett inkassokrav till dig. 
Om du får problem med att betala din hyra- hör av dig till oss omgående.

Har du frågor om din hyra kan du ringa oss 0320-21 73 00 eller mejla marksbostadsab@mark.se