FRÅGOR & SVAR
Marks Bostads huvudkontor

Jobba hos oss


 
 

Vilka roller finns hos oss?

Fastighetsskötare

På Marks Bostad jobbar många fastighetsskötare och du träffar dem i alla våra bostadsområden.
Som fastighetsskötare har man en omväxlande vardag med både arbete på egen hand, mycket hyresgästkontakter och samarbete med kollegorna i hela Marks Bostad. Det är en bred roll som innebär allt från att fixa reparationer i lägenheter och gemensamma utrymmen till att beställa externa resurser vid behov samt att skapa en trivsam ute- och innemiljö. En annan viktig del är de förebyggande kontroller som utförs för att kontinuerligt säkra fastighetens drift. Satsa gärna på en yrkesutbildning inom fastighetsskötsel och gör din praktik hos oss. Vi kommer behöva rekrytera under de närmaste åren.
  

Administrativ personal

På kontoret i Kinna finns vi som jobbar inom kundservice, uthyrning, ekonomi, drift- och underhåll och fastighetsservice samt generellt ledningsarbete för verksamheten. Du har olika utbildningsbakgrund och arbetserfarenhet beroende på rollen och de olika kompetenser som krävs. I alla tjänster behöver du vara drivkraftig, målinriktad och kundorienterad samt gillar att samarbeta med dina kollegor i hela bolaget.
Du behöver även erfarenhet av att jobba i digitala system. Du gillar att bemöta människor, antingen i telefon, i skrift eller vid personliga besök. Mycket av din kompetens lär du dig i verksamheten och av dina kollegor. Du behöver även ha med dig en bred arbetserfarenhet i olika administrativa, och ofta tekniska, roller. Har du erfarenhet av fastighetsbranschen är det starkt meriterande för alla befattningar i verksamheten.
 

Säsongsanställda

Varje år söker vi medarbetare för säsongsjobb inom fastighetsservice. Det handlar främst om utemiljöskötsel, som gräsklippning och ogräsrensning. Det är ett mycket uppskattat uppdrag som bidrar till trivseln för våra hyresgäster. Du ska gilla att samarbeta och vara resultatinriktad. Du tycker att det är kul att köra olika fordon samt använda verktyg och maskiner. Att tänka på säker arbetsmiljö är samtidigt mycket viktigt i detta uppdrag. Du behöver ha ett B-körkort och vara 18 år fyllda. Du får intern utbildning på plats hos oss, men har du ett lastmaskinskort är det en stark merit. Har du erfarenhet av arbetsuppgifterna sen tidigare har du lättare att få jobbet när du söker, men mycket handlar om att vilja lära sig, ha ordning och reda samt en positiv inställning. Under februari annonseras dessa jobb ut. Vi anställer från april och flera områden har säsongsarbetare ända till oktober. Vi behöver även reservpersonal under vintern som kan hoppa in och skotta om snön faller extra rikligt under kort tid. Vi har 18-årsgräns även där, men du behöver inte ha b-körkort, men starka armar och gilla att vara utomhus i alla väder.

Oavsett var vi jobbar i Marks Bostad strävar vi efter att vara öppna och lyhörda, att ge alla ett gott bemötande samt att ta ansvar och vara pålitliga. Vår verksamhet ska även verka för en hållbar framtid både för miljö, ekonomi och socialt. Läs gärna mer om vår värdegrund.
 

Vill du jobba hos oss?

De platsannonser du hittar på internet leder alltid till vår sida med lediga jobb. Vi tar inte emot spontana ansökningar med personuppgifter via e-post. Om vi inte har någon platsannons ute nu kan du kontakta vår HR-specialist om du har frågor om kommande rekryteringsbehov.
 

Välkommen till oss på Marks Bostad!