FRÅGOR & SVAR

MED ANLEDNING AV SPRIDNINGEN AV COVID-19


Vi befinner oss i en pandemi och har därför vidtagit flera förebyggande åtgärder för att försöka minska smittspridningen. Det innebär en del förändringar i arbetet mot dig som hyresgäst. Situationen är ny för oss alla och vi kommer att få bedöma händelser och vidta åtgärder allteftersom. Vi följer utvecklingen och myndigheternas rekommendationer och håller dig uppdaterad om vad som gäller här på vår webbplats. 

Vårt kontor på Boråsvägen 35 i Kinna är stängt för spontana besök.
Detta gäller tillsvidare. Vi vill behålla vår servicegrad, men undviker personliga besök. 
Om du vill nå oss eller boka en tid för möte kan du:

  • Ringa oss 0320-21 73 00 mån-fre, 8-16 (lunch 12-13)
  • Mejla oss på marksbostadsab@mark.se
  • Ställa en fråga eller göra din felanmälan på vår hemsida
  • I postlådan vid vår entré kan du lämna påskrivna kontrakt, uppsägningar mm.

 
Felanmälningar
För att minimera risken för smittspridning är vi och våra entreprenörer tvungna att minska hembesöken och framförallt arbeta annorlunda än tidigare. Har du gjort en felanmälan och vi behöver göra ett besök hos dig ringer vi innan. Vi kommer då överens om tid och vill att du antingen är i ett annat rum eller inte hemma när vi gör reparationen.

Ska du ha visning på din lägenhet inför flytt eller gå på visning?
Vi har inte fysiska visningar som standard ännu, men om du vill ha det för de som vill se lägenheten, en i taget, är det tillåtet. Följ Folkhälsomyndighetens rekommendationer om att hålla avstånd och ställ in visning om du känner dig sjuk. Vi kommer även ta bilder vid avflyttningsbesiktningen under en övergångsperiod tills vi kan återgå till visningar som förstahandsalternativ. Om du hellre vill ta egna foton och mejla till oss så snart som möjligt går det också bra. Ring på 0320-217300 eller mejla på marksbostadsab@mark.se och meddela om du vill visa din lägenhet för ny hyresgäst. 


Trappstädning
Våra fastighetsskötare är nu extra noga med att torka av handtag, knappar, ledstänger och andra ytor som vidrörs ofta. Tänk på att tvätta händerna innan du tar hissen eller trappan och när du kommer hem igen.

 
För mer information om coronaviruset
På Folkhälsomyndighetens webbplats kan du följa utvecklingen av coronaviruset.
 
Information om corona på olika språk
Här hittar du information på många olika språk:
 

 
Ta hand om varandra!