FRÅGOR & SVAR

MED ANLEDNING AV SPRIDNINGEN AV COVID-19


Vi befinner oss i en pandemi och har därför vidtagit flera förebyggande åtgärder för att försöka minska smittspridningen. Det innebär en del förändringar i arbetet mot dig som hyresgäst. Situationen är ny för oss alla och vi kommer att få bedöma händelser och vidta åtgärder allteftersom. Vi följer utvecklingen och myndigheternas rekommendationer och håller dig uppdaterad om vad som gäller här på vår webbplats. 

Vårt kontor på Boråsvägen 35 i Kinna är stängt för spontana besök.
Detta gäller tillsvidare. Vi vill behålla vår servicegrad, men undviker personliga besök. 
Om du vill nå oss eller boka en tid för möte kan du:
  • Ringa oss 0320-21 73 00 mån-fre, 8-16 (lunch 12-13)
  • Mejla oss på marksbostadsab@mark.se
  • Ställa en fråga eller göra din felanmälan på vår hemsida
  • I postlådan vid vår entré kan du lämna påskrivna kontrakt, uppsägningar mm.
 
Felanmälningar
För att minimera risken för smittspridning är vi och våra entreprenörer tvungna att minska hembesöken och framförallt arbeta annorlunda än tidigare. Har du gjort en felanmälan och vi behöver göra ett besök hos dig ringer vi innan. Vi kommer då överens om tid och vill att du antingen är i ett annat rum eller inte hemma när vi gör reparationen.

Ska du ha visning på din lägenhet inför flytt eller gå på visning? 
Just nu finns det inte alltid möjlighet att ha en fysisk lägenhetsvisning utan vi kan då använda digitala visningar av lägenheterna i form av bilder/film och planlösningar. Vid uppsägning av din bostad, meddela oss om du vill visa bostaden eller om du låter Marks Bostad ta bilder av bostaden inför visning. Du som får erbjudande om lägenhet kan välja att inte gå på visning utan tacka ja eller nej oavsett.
 
Trappstädning
Våra fastighetsskötare är nu extra noga med att torka av handtag, knappar, ledstänger och andra ytor som vidrörs ofta. Tänk på att tvätta händerna innan du tar hissen eller trappan och när du kommer hem igen.

Flyttdagar
Under flyttdagar möter vi dig i vårt tält utanför huvudkontoret för nyckelhämtning/lämning mm- lätt att hålla avstånd till varandra.

 
För mer information om coronaviruset
På Folkhälsomyndighetens webbplats kan du följa utvecklingen av coronaviruset.
 
Information om corona på olika språk
Här hittar du information på många olika språk:
 

 
Ta hand om varandra!