FRÅGOR & SVAR

Fritsla


I Fritsla bor du mitt i tygriket, omgiven av ett omväxlande kultur- och skogslandskap. Våra områden ligger centralt med bekvämt avstånd till bland annat mataffär, förskola och skola upp till nionde klass. 

Kontakta fastighetsskötarna

FÖRLÄGGAREVÄGEN


Här finns både vanliga lägenheter i två- och trevåningshus och radhuslägenheter för den som vill ha egen trädgård. 
Området ligger centralt med bekvämt avstånd till affär, bibliotek, vårdcentral och tandläkare. 

GÄRDEBOVÄGEN OCH BJÖRSVÄGEN


I området Gärdebo finns det knappt 93 lägenheter i storleken etta med kokvrå till trea. Här finns tre trevåningshus, byggda 1959 och ombyggda 2011, som är byggda kring en stor gräsmatta med träd och rabatter. Här finns vita tvåvåningshus som är byggda 1962 med flera mindre lägenheter. Lägenheterna har balkong eller uteplats. Här finns tre enplanshus från 1969 med radhuskaraktär. Här får du en stor uteplats avskärmad med plank. Gärdebovägen 2 är ett rökfritt hus!  

ARATORPSVÄGEN


De fyra tvåvåningshusen i vitt tegel är omgivna av gräsmattor och träd. Området är från 1966 och här finns både ettor, tvåor och treor. Alla lägenheter har balkong. Både kök och vardagsrum är väl tilltagna och det finns gott om garderober. Vardagsrummet har parkettgolv

KOMMUNALHUSVÄGEN


Detta är MBAB:s äldsta hus i Fritsla. Det gula tegelhuset i tre våningar byggdes 1952 och fungerade som kommunalhus och bostad åt personalen under den tid Fritsla var en egen kommun. Nu finns här sju lägenheter av varierande storlek och utformning. Alla lägenheter har parkettgolv.

PILÖRTSVÄGEN OCH GÅSÖRTSVÄGEN 2-8


Risma är ett område med rödmålade radhus som ligger vackert i sluttningen ner mot Häggåns dalgång. Här finns fyra suterränghus och fyra enplanshus. Området byggdes 1975 och omfattar både tvåor, treor och fyror. Uteplatsen på entrésidan ramas in av vindskydd i trä och ett fristående förråd. På baksidan finns det en stor uteplats med plats för gräsmatta och odlingar.

Gåsörtsvägen 13-19


Nybyggda lägenheter från december 2016. Enplanslägenheter om 2-4 rum och kök med egen uteplats. Lägenheterna är utrustade med tvättmaskin, torktumlare och diskmaskin.

KLOCKAREGÅRDSVÄGEN 12, 14


Trähus i två våningar, byggda 1992. Lägenheterna fungerade tidigare som servicelägenheter men hyrs nu ut som vanliga hyreslägenheter. Husen ligger centralt alldeles intill affären och vårdcentralen

Det är vi som jobbar här

Arta
Ferizi


070-624 77 65

Robin
Levinsson


070-397 09 14

Roger
Svensson


073-752 97 76