FRÅGOR & SVAR

Horred


I Horred bor du med utsikt över Viskadalen och med närhet till både natur och service. Här finns mataffär, bank, bibliotek, förskola och skola. Lilla Horredsjön med badplats ligger på gångavstånd. 

Kontakta fastighetsskötarna

ANNELUNDSVÄGEN


Annelundsvägen 9 och 11
De båda tvåvåningshusen med vid träfasad är från 1982. På bottenplan får du en fin uteplats på baksidan och på andra våningen balkong. De flesta lägenheterna är tvåor, men här finns även några treor och fyror.

Annelundsvägen 2, 4, 6
Dessa suterränghus i gult fasadtegel är byggda på 1990-talet. Du får parkettgolv, golvvärme, egen tvättmaskin och torktumlare. Lägenheterna på övre plan har uteplats och balkong och i bottenplan uteplats. 

HELSJÖVÄGEN


Detta trevåningshus i rött fasadtegel är byggt 1957.
De rustika lägenheterna är tidstypiska med sina rejäla klädkammare, parkettgolv i vardagsrummen och annorlunda planlösningar. Högst upp finns några fina ettor med snedtak, fönsterkupa i köket och balkong med en härlig utsikt över dalen. Treorna har balkong medan tvåorna har vädringsbalkong.

Ombyggnad enligt så kallad "00-standard" genomfördes 2002, då avloppsstammar samt vatten- och elledningar byttes. I samband med detta genomfördes också standardhöjande åtgärder i kök och badrum. 

KANTORNS VÄG


Vårt första passivhus.
Ett passivhus innebär att huset är mycket ennergieffektivt ur uppvärmningssynpunkt. Ordet "passiv" syftar på att energieffektiv teknik är passivt inbyggd i huset, t.ex. mer isolering, bättre lufttäta konstruktioner och bättre värmeåtervinning ur ventilationsluften.

Lägenheterna har hög standard med keramikhäll, inbyggnadsugn, mikro, spisfläkt, separat kyl och frys, tvättmaskin och torktumlare. Parkettgolv i kök, vardagsrum och sovrum, klinkersgolv i entrén, plastmatta på golv i badrum och kakel på väggar. Samtliga lägenheter har egen uteplats. 

Gärdesgårds-/ Gubblyckevägen


Dessa två hus från 1961 ligger högst upp i Horred i ett lugnt och barnvänligt område. Du bor som i eget radhus med en liten trädgård till. Här finns ettor, tvåor och treor.

TONAVÄGEN


De två vita tegelhusen från 1964 är utformade som radhus. Här finns ettor och tvåor. Runt om finns stora gräsmattor och prunkande planteringar. Från Tonavägen har du nära ner till Lilla Horredssjön och badplatsen.

VARBERGSVÄGEN 415, 421 & 428


Här bor du mitt i centrum. Nära till både affär och allmänna kommunikationer.

Trevåningshuset på Varbergsvägen 421 är byggt 1968 och inrymmer tvåor och treor. Alla lägenheter har balkong. På Varbergsvägen 428 och 415 är alla lägenheter tvåor. De som bor på första våningen har uteplats och på andra våningen balkong. 

MARSVÄGEN


Detta suterränghus är byggt 1974. På markplan finns det treor och i bottenplan ettor. Till varje lägenhet hör en liten trädgård och treorna har även balkong. Du bor mitt i ett lugnt villa- och radhusområde och har nära till Lilla Horredssjöns badplats. Lägenheterna är utrustade med egen tvättmaskin och torkskåp. Det finns carport. 

Varbergsvägen 430 D


Det här är en trygghetslägenhet och kan bara sökas av dig som fyllt 70 år.
Detta trevåningshus består av 20 lägenheter fördelade på ettor och tvåor. Här finns hiss och även balkong till de flesta lägenheterna. Tvättmaskin och torktumlare hittar du i samtliga lägenheter. I byggnaden finns också ett gemensamhetsrum. Varbergsvägen 430 D ligger centralt och du har nära till affär, restaurang och bibliotek. Här finns både buss- och tågförbindelser.

Det är vi som jobbar här

Martin
Andersson


070-561 73 08

Mattias
Floberg


070-317 30 06