FRÅGOR & SVAR

Hyssna


I Hyssna har du både badsjöar och svampskog inom räckhåll. Här finns också en välsorterad mataffär, kafé, gårdsbutiker och pizzeria.

Kontakta fastighetsskötarna

Lockövägen 2


Lockövägen 2 är gult tegelhus från 50-talet som ligger mitt i Hyssna. Det är två våningar högt och har dessutom några små vindslägenheter.

Ombyggnad enligt så kallad "00-standard" genomfördes 2002, då avloppsstammar samt vatten- och elledningar byttes. I samband med detta genomfördes också standardhöjande åtgärder i kök och badrum.

LOCKÖVÄGEN 6-12


De gula enplanshusen från 1983 rymmer både två- och trerumslägenheter. Varje lägenhet har ett förråd i en separat byggnad och en liten trädgårdstäppa där du kan odla egna blommor och grönsaker. Lägenheterna är öppna mellan vardagsrum, kök och hall och känns därför rymliga och ljusa. Utanför sluttar ängarna ner mot Surtan. Husen värms upp med elvärme och de boende har egen elmätare. 

LOCKÖVÄGEN 7


I detta enplanshus finns en- och tvårumslägenheter. Lägenheterna är stora och rymliga med fönster i två väderstreck och en liten uteplats för egna odlingar. Tvättstuga och förråd finns i källarplanet. Huset byggdes 1970.

LOCKÖVÄGEN 9-11


Detta är ett trivsamt radhusliknande område med trähus i ett plan. Det finns en inhägnad trädgårdstäppa till varje lägenhet med plats för både trädgårdsmöbler, rabatter och en liten gräsmatta. I anslutning till entrén finns ett förråd. Husen är byggda 1975 och består av tre- och fyrarumslägenheter. Tvättmaskin, torkskåp och badkar finns i alla lägenheter. Husen är byggda kring en gård med lekplats och grönområde. 

LOCKÖVÄGEN 20-30


Trähusen från 1991 är byggda i traditionell stil och smälter väl in i miljön. Här kan du antingen bo på markplan med uteplats på både fram- och baksida, eller på andra våningen med stor balkong. Trappan går på utsidan direkt upp till en egen loftgång och entré. Det finns två-, tre- och fyrarumslägenheter att välja mellan. Lägenheterna är öppna och rymliga med stort kök och fria ytor. Förråd finns både utanför varje lägenhet och i källaren. 

LOCKÖVÄGEN 32-34


Naturskönt i Hyssna ligger dessa nybyggda tvåvåningshus med hiss.
Köken är utrustade med keramikhäll och micro, spisfläkt samt kyl/sval och frys. Tvättrumen/wc har tvätt-maskin och torktumlare samt klinkergolv som standard. I vardagsrummet ligger parkettgolv och i övriga rum plastmatta. Lockövägen 34 är ett rökfritt hus och rökning är endast tillåten på anvisad plats ute på gården. 

Det är vi som jobbar här

TONY
GÖRANSSON


070-317 30 07

Bengt A
Antonsson


070-561 73 09