FRÅGOR & SVAR
barn med hund

Rökfritt boende


I våra nybyggda hus är det rökförbud både inomhus, på balkonger/uteplatser samt utomhus nära husen. Det välkomnas av många då det blir allt vanligare med rökfria miljöer.

Även du som bor i ett äldre hus hos oss har tillsammans med dina grannar möjlighet att bestämma om ni vill ha det rökfritt där ni bor. 

Om alla grannar i ett hus eller en trappuppgång är överens och går ihop och skickar in en ansökan till oss, kommer vi att skicka ut kontraktstillägg till samtliga hyresgäster och införa rökfritt när alla undertecknat.

Rökfritt innebär i det här fallet att huset/ uppgången blir helt rökfri, det vill säga att rökning inte blir tillåten i lägenheter, på balkonger/uteplatser eller i nära anslutning till entrén.

För oss är det viktigt att erbjuda boende för alla och att du som hyresgäst ska ha inflytande över din boendemiljö. Därför etablerar vi bara helt rökfria uppgångar där alla grannar är överens om att de vill ha det.

Är du intresserad? Använd gärna dokumentet nedan för att samla dina grannars intresseanmälan och skicka in det till oss!

Intresseanmälan Rökfritt boende.

Underhåll på gång

Var Vad
Kinna-
Olof Markusgatan 6, 8, Gökgatan 7
Takbyte, fönsterbyte och målning. Ny FX-ventilation och injustering av värmesystemet
Kinna-
Rönnäng
Installation av sprinklers och brandlarm
Horred-
Ekås
Installation av sprinklers och brandlarm
Torestorp-
Kullabyn
Byte av ventilationsaggregat, renovering storkök, installation av sprinklers

0320-21 73 00
 
Besöksadress: Boråsvägen 35, Kinna
Postadress: Box 124, 511 21 Kinna
Barn som sover på strand

Gröna fingrar


Är du en person som vill göra det snyggt och trivsamt, gillar trädgårdsarbete och vill bli en del av vår gemenskap? Nu söker vi sommar- och säsongsanställda för 2024. 
Arbetet består främst av utemiljöarbete i våra bostadsområden, bland annat gräsklippning, ogräsrensning och häckklippning men också städning av trapphus och andra gemensamma utrymmen samt utomhusstädning. Enklare måleriarbeten kan också förekomma.

GRUNDLÄGGANDE KRAV

• Gymnasieutbildning, gärna teknisk/praktiskt inriktad.
• Minst 18 år fyllda när du börjar jobba.
• Körkort B är ett krav.
• Goda kunskaper i svenska för att kunna ta till sig viktiga instruktioner för att arbeta säkert.

Vi behöver dig som kan arbeta minst 8 veckor under perioden juni - augusti men också dig som kan börja arbeta under våren och eventuellt fortsätta en bit in på hösten.

Är du personen vi söker eller känner du kanske rätt person? Tipsa gärna och sök idag. Vi tillsätter under ansökningsperioden.

Här är länk till ansökan.

Jobba hos oss?


Vill du bli en av våra fastighetsskötare och arbeta på ett av våra områden? En av våra medarbetare har valt att gå vidare till annat arbete och vi söker en ersättare. Läs mer här.

 

En flyttande hyresgäst

Lediga lägenheter


Här kan du se alla lägenheter som är lediga just nu. 

En leende familj sitter i trappan

Mina sidor


Logga in på Mina sidor här.

Fastighetsskötare rensar ogräs

Felanmälan


Här kan du anmäla ett fel i din lägenhet eller i de gemensamma utrymmena – dygnet runt.